Sedím...
Anotace: sedím.......... sedím...:)
Sedím, mlčky hledím,
do zahrad a domů.
Sedím, jemně hladím,
černou kočku od Maulů.
Sedím, tiše pláči,
oči se mi zmáčí.
Sedím, tiše naříkám,
láska je všude kam se podívám.
Sedím a přemýšlím,
proč s ním život nesdílím?
Sedím a dál se trápím,
jakto že dávno nespím?
Sedím už asi tři hodiny,
a ptali se mě snad všechny maminy:
"proč sedíš tu takhle v noci?"
A prý jestli nechci pomoci?!
Sedím a nic dělat nechci,
já nejsem jak jejich spratci!
Sedím a tiše nadávám,
na svět a co málo v něm mám.
Sedím, mlčky hledím,
do zahrad a domů...
Komentáře (5)
Komentujících (4)