SMS komunikace
Anotace: Veselá báseň o tom,jak lze (ne)věřit sms-kám.
PRIJDES?
PRIJDU!
...napsali si,však nepřišli
A prázdná lavička v parku je svědkem
co všechno lidé si vymyslí.
PRIJDES?
PRIJDU!
Žhavili druhý den oba dva tlačítka
Váhu slov odneslo bezvětří v neznámo
nebylo čekání - nebyla výčitka.
TENTOKRAT PRIJDU!
JA TAKY URCITE!!!
najednou telefon zlověstně zapípá:
ODESLANI SE NEZDARILO,BATERIE JE VYBITA.
Komentáře (4)
Komentujících (4)