Mocná víla
Anotace: Noc, a sny:) krásné usínání
Mocná víla
Hvězdy co svítí oblohou,
vše stíhat nemohou.
Chtějí ti říct že den vystřídá noc,
víla co má velkou moc.
Vše do tmy zabalí,
my jsme ztahaní.
Postel nám ustele,
kouzelně se usměje,
my sníme jen,
sen za snem.
Jako mávnutím proutku zmizí,
noc pro ní není cizí.
Přeju ti, aby dnes krásná víla byla,
a všechna tvá přání uskutečnila.
Komentáře (0)