Květina
Anotace: Taková obyčejná květina ..
Bývává nečinná
své údy vypíná
- za světlem.
Svědkem je radostí,
oslav a starostí
- každý den.
Touží ti krásná být,
vůní tě přivábit
- jako sen.
Oko tvé potěšit,
s dlaněmi ve styk jít
- okouzlen.
Zjatá v milosti,
stojí si s hrdostí
- na místě.
Ač city nehýří,
tiše se rozhlíží
- a ví své.
Přečteno 334x
Tipy 2
Poslední tipující: pejrak
Komentáře (0)