život
Vidět, cítit, slyšet
šroubovák, peněženka, kdesi bílá mřenka
fotka vonící
houba se holící
ňákej chlap s hadicí opodál stojící
s obsáhlou zbrojnicí
na hlavě nosící
láskou se brodící
se slepou municí
hloupě koukající
navždy se měnící
srdcem kmitající
se svíčkou žhavící
pod slepou ulicí
za sebou stojící
nikdy nemluvící
a nedýchající
světlo blikající
drogy užívající
uměle zpívající
denně se školící...
Takovej je život
Komentáře (0)