Víš, jakej je rozdíl mezi veverkou a blondýnkou?
Žádnej, obě skáčou z žaluda na žalud.
A víš, jak se rozmnožuje Somálec?
Kopírkou.
Je to tmavé a mezi nohama. Co to je?
No, motorka přece.
20.06.2007 06:41:00 | jehlaspichlas
krásně si to vykouzlila.. a nestyd se za to, že jsi BásníŘKA...
I když sem tam to jakoby zajíždí klišé směrem, ale když to tady dneska probírám, je to tak všude.. a já vůbec. já nemám vůastně co říkat :-)
14.06.2007 15:28:00 | Zamilovaná do nezamilované doby
Jsou básně, krerými o sobě prozradíš víc a přitom nic neřekneš tak přímo;-)
14.06.2007 15:16:00 | Jacues W. Moucheron