No jo, Chvostíku, to máš těžký... je tu spoustu lepších věcí s méně body a spoustu horších s bodovým ohodnocením větším... je to věc názoru. Každopádně díky za Tvůj!
27.09.2007 16:17:00 | Hannazka
mě topříjde takové prvoplánovité, má to dobrý rytmus, ale myslím, že je to dílko přehodnocené
24.09.2007 22:59:00 | Miskitka
Co mě tak dojímáš, Hannazko? Tohle tady necítím často...Roboti píšou DII, to je vyskloňovaný Deus...
28.06.2007 01:28:00 | Liv
Moc a moc se mi líbila, krásně se to četlo, zaujalo, prostě moje krevní skupina. Pěkně pozdravuji.
23.06.2007 19:54:00 | koloušek
možná trošku primitivní rýmy, ale krásný pocit a hodně dobrý rytmus...
před kterým až smekám :-)
14.06.2007 15:24:00 | Zamilovaná do nezamilované doby