Lék na vše
Jako lék na všechno
nakapej třikrát denně
osm kapek času
na kostku cukru,
aby se to vůbec dalo pozřít.
A hlavu ovaž šátkem
namočeným v iluzích
a poddej se sladké kůře
bezelstného spánku
na růžích.
Bolavé srdce znecitlivíš
hysterickým smíchem
a nekonečné studánky slz
vyschnou upřímným
přátelstvím.
Komentáře (10)
Komentujících (10)