Malé rozloučení
Anotace: Když vám má někdo na čtvrt roku zmizet ze života....:(
Za jeden kanál teď někdo pomalu mizí
úžasnej človíček
co nikdy nebude mi cizí
Jak jen najevo mu dát
že tu po něm zůstává
jeden opuštěnej kamarád?
jak písmena do řádků
a slova do vět
aby tiše řekly jak moc bude chybět
:'(
Přečteno 466x
Tipy 1
Poslední tipující: jitka.svobodova
Komentáře (1)
Komentujících (1)