Duha...či kometa?
Anotace: možná je to bláznivé možná ne...ale přece jne mě to napadlo jaké to asi je...
Chci být duhou na nebi,
viditelná jen zřídka kdy.
Co ji každý má rád,
a při pohledu se musí smát.
Co barví se dle nálady,
jako z malířovy palety,
nejkrásnější délka světa,
co se záhadami proplétá.
Co proběhne se vesele,
mračna rozesměje,
vstoupí mezi ně,
vítězně a vznešeně.
Pak jak vítr přiletí,
tichounce se vytratí,
a poté čeká dál a dál,
a by se jí zase smál...
I ten poslední človíček na světě,
se bude smát duhové kometě...
Přečteno 357x
Tipy 10
Poslední tipující: Alex Foster, poetická ilona, Miroslav Možný, Radek.oslov.Šafárik, padající do neznáma, Rolnička, strašidýlko-střapatý, Lilly Lightová
Komentáře (4)
Komentujících (4)