Slzy štěstěny
Anotace: o tom že i štěstěna nemusí vydržet všechno a stejně jako lidem, tak i jí občas dojdou síly...co bude pak s námi??
Pláče, protože neví jak dál,
pláče zatímco ty jsi se smál,
veškerou sílu dala tobě,
jen kvuli tomu teď zavírá se v sobě,
miluje svět, nesnáší lháře,
věnuj ji pohled do její tváře.
Jen díky ní teď si živ,
Je to štěstěna, jaký div...
Pláče, i když by se rozdala,
Pláče,ale pomocnou ruku podala.
Slzy štěstěny stékají na zem,
Je to kvůli nám, bezbožným lidem…
Komentáře (2)
Komentujících (2)