nekonečnost
Houpá se,
houpá..
Stále na strom naráží,
světlo se láme ve světlech vitráží..
To lano dojem konce vytváří..
Zmatek je v hlavě člověka s kuráží,
jíž neřeší právě..
Jen špičkami nohou chce stanout v trávě..
..balancuje..
s lanem na krku,
on zažil si dost vzteku,
v rukou svírá vývrtku..
Neznámo kam se dívá,
vede ho vlastní víra..
Jen kapka červeného vína
je líná,
lehce se přetáčí,
leč náhle
jakoby tančí,
ostatní kapky deště spolu s ní skáčí..
Ta červená s nadějí,
že on stojí tam jen díky ní..
Komentáře (8)
Komentujících (8)