Anotace: ... Takové zamyšlení ...a přidám ještě něco navíc...pozdě, ale přece.
Nepřihlášeným se to píše. Já ani nevím, co si mám o tom myslet, anotace co napadla mě je : bílá orchidej- Eva a Vašek a neboštík :D snad za tu neskutečnou hrubku 100% BTW dnes mám asi až nebezpečně dobrou náladu... Ale piš dál, devče .)
21.07.2007 12:54:00 | prostě Zuzana
Děkuju moc... Třeba ještě do konce roku se budu ve škole nudit tak, abych ještě nějakou tu sloku doplnila... Je to takové klišé... A ty se neztrácí ze dne na den...
15.06.2007 08:55:00 | Morgana la Fay
Výstižný a trefný.
Líbilo by se mi, kdyby to mělo ještě pár slok navíc v podobném duchu. Je zábavná.
Jen do toho a uvidíš, že na tebe tady všichni budou hodní podle hesla: "iniciativě se meze nekladou"
15.06.2007 08:32:00 | Jacues W. Moucheron