Se mi libila jedna pohadka o muzi,co nezvladal svuj hnev az nakonec o vsechno prisel (rozbil,zahnal..) a kdyz byl tak sam,odesel do pouste do jedne oazy a tam naleval vodu pocestnym. Docela mu to slo, zacal bejt mirnejsi a mirnejsi. Jednou prijel nejakej jezdec ale opovrhl jeho vodou a ten muz se na toho jezdce rozhneval jako za starejch casu a zabil ho. No mel pak vycitky, ze se vlastne nic neanucil, prijel pak najednou dalsi jezdec a rika: pronasleduji jednoho jezdce,co tu projizdel, byl to ukladny vrah a jel zabit krale. Podival se na tu mrtvolu: "Jo to je on."
"Udelal jsi, muzi, dobry skutek. Odmena te nemine"
Takze tohle asi tak k tve basnicce:)
15.06.2007 18:56:00 | dead-head