Zvyk
Anotace: Co ortodoxní folkař jsem se dostala na koncert Kokote minute(nevím, jak se to píše). Není špatné vypadnout ze zajetých kolejí - bylo to příjemné.
Poprvé
To je vždy svátek
kouzelný okamžik vzrušení
Potřetí posté potisící
Už jen zakoušíš a
Stále přijímáš
Až najednou
Líbáš bez lásky
Objímáš bez odevzdání
Hladíš bez prožitků
Vnímáš bez pocitů
To v nestřežený okamžik
Svátost se ti proměnila
V obyčejný zvyk
Komentáře (0)