Anotace: ...to je těžký dát název básni, kterou píšu jen tak...Pomalu skládám střípky "můz" a pokouším se je slepovat...Prosím o komenty...:)
ahoj je to hezke nechces bit spisovatelka??????????????????????????:D:D:D:)):):)))
22.06.2007 14:34:00 | zuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
je pěkná ,snová,až ke hvězdám ne-li výš ... když zavřeš oči a potichu si sníš :)
15.06.2007 19:09:00 | Chonglee