10° / 12°
Anotace: Sundám triko a hned se nas*ru. Co mě tak napadlo, to sem házím... NO ORDER ;)
To bude ostuda na plovárně!
Rok piju jako duha
a teď mi léto vytře zrak
A ouha!
Už slyším paničky
v pochybných
jedno a dvoudílkách
výjimečně nahoře bez
jak odvracejí tváře
pod růžová paraplata
a něco mrmlají
svým protějškům
Co naplat?
Dva kopce sexappealu
pivem nepřelejete
ale vykládejte to
tomu bachoru
co mě tíží
nejen na břiše
Piju rovnou z lahve
zahoďte číše
a dejte už pokoj
s jiným občerstvením!
I když jsou ještě pod zákonem
nad tuhle zrzavou dvojku není
Klidně si můžete
slečinky
do stínu lehnout
líčit se
kouřit
a svačinat
Já dám si ještě jedno
na vaše zdraví
a za pár let u vody
tak nějak na oplátku
pokochám se
velikostí
opálených
velezadků
Komentáře (5)
Komentujících (5)