Úmor neni v únoru
Anotace: z těch veder mi přeskočilo,až sem napsal rýmovačku
Úmor..
.........
vlečeme svá těla
nejlépe ve svém vlastním stínu
Studená - ta,která v zimě mrazila,
by mohla přiložit ruku k dílu.
Jazyk se mi přilepil na patro,už nevypraví ani hlásku
vše stagnovalo a zničilo to vedro,
jen mrtvá těla zdobí cestu
Navleč na mne věnec z ledovek,vždyť víš..dnes každý vítěz..
/anebo/
Na můj hrob přival ledovec
**
Udělej něco pro chladnou věc
Komentáře (3)
Komentujících (3)