svět se otočí
Jsi člověk,
stejně jako já-
lidská bytost není o těle,
ale o duši,
víš,
tělo je jen skořápka,
která není ničím,
jen to uvnitř jsi ty..
To co nikdo nevidí,
je tvé malé tajemství..
Ty čekáš na okamžik,
kdy nebudeš už žít..
Za tvou
jedinou
definitivní tečkou
nebude už nic..
Mám jen jedno přání,
abys byl stále mezi námi..
Řekni jen,
že nyní máš pro koho žít
a svůj život nechceš ukončit..
Ty říkáš však,
že pro mě tu byls vždy
a já jen neprožívala naše sny..
Tančit spolu budeme,
uvidíš,
že se na nohy znovu postavíš..
Mezi kapkami deště
naše těla v jedno spojíme,
naše dechy zatajíme..
životem proplujeme spolu,
jako na opuštěném voru,
jen my dva
..a nic víc..
Komentáře (3)
Komentujících (3)