Pohádka
Při záři měsíce
makovice se řežou nejvíce
a víly tančí tak divoce svůj tanec
je to mazec, když vařím ten žvanec
a lisohlávky z Podolí se smaží pro smažky z okolí
už válejí se po poli
a vlci hlad už nemají
když hlodají ty mrtvoly
Přečteno 354x
Tipy 3
Poslední tipující: Trauma, *Norlein*
Komentáře (1)
Komentujících (1)