černo-bílá
Anotace: nic není takové, jak se to zdá býti..
Nuda.. jak zrak v jedné barvě maskéra
a dílo jeho groteska
temná, jak černá díra nebeská
jenž pohltit duši diváka
nezaváhati musí..
Přečteno 366x
Tipy 2
Poslední tipující: Já Esther Ruth
Komentáře (3)
Komentujících (3)