černá díra
Stanu se černou dírou,
pohltím všechno kolem sebe
a konečně nastane nicota
Temné síly vylezou ze svých děr,
tmavé světlo se rozestoupí do okolí
Budu žít v pokřiveném světě,
uvidím co je za mnou,co je přede mnou
nikdo mně ani mým trestům neunikne
a jediné slovo,které mě v tu chvíli napadne
bude ZADOSTIUČINĚNÍ
Komentáře (0)