Lov
Chlupy na krku se ježí
oči planou noční tmou
tam ve stráni mlčky leží
oběti - už nevstanou
V rytmu nohou tlukot srdce
uzavírá se už kruh
dneska zdá se jde vše hladce
vedle druha běží druh
Zabiješ či budeš zabit
v hlavách skví se jasný cíl
až noc bude ráno vábit
k boji stále mít dost sil
Vítězi nebudou slavit
po bitvě až klesne prach
přišli lovit ne se bavit
to člověk často bývá vrah
...
Přečteno 586x
Tipy 2
Poslední tipující: Eru Alonnar
Komentáře (7)
Komentujících (7)