Letní sny
Šourám se tím vedrem domů,
hladová a malátná.
Dám si chladnou sprchu,
napustím vodu z kohoutku
a svalím se na minutku.
Čas mě krásně plyne,
v dáli slyším štěkat psa,
víčka těžknou od únavy,
vzdaluju se a usínám.
Ležím si na pláži,
kolem moře širé,
nad hlavou slunečník
prožívám krásné chvíle.
Nepachtím se do práce,
nepadám únavou,
čas mně plyne lehce
a cítím se spokojenou.
Najednou chci tančit,
radovat se vesele,
smát se a přitahovat
dobré
p ř á t e l e .
Moje léto přichází
už je mně na blízku,
nechci ještě probudit,
mám nohy v horkém písku.
Cítím to krásné
šimrání po těle,
cítím se svěží,
na duši i na těle.
Hledám malé oblázky,
vzpomínky krásné
zasune čas,
jen kamínek ho přičaruje zas.
Komentáře (2)
Komentujících (2)