Anotace: Asi Vám přijde moje zařazení zvláštní.. ale prostě život se k ní hodí nejvíce.. není to ani láska jako taková ani štěstí jako takové.. je to směska.. :))
myslenka i tema jsou dobre, jest trochu to provedeni a bude to super :)
22.06.2007 19:28:00 | Maxwell z Keldu
Moc pěkná... souhlasím, že mnohdy nestačí jedna báseň na vyjádření všech citů... líbí se mi, jak jsi začala psát básně... nevím jestli se mi to zdá, nebo ne... ale přijde mi, jako byses dosti polepšila... =)...
17.06.2007 17:48:00 | Miro Sparkus