Maturanti
Anotace: Pocity maturantů zachycené na pár řádcích...
Žáci čtvrtého ročníku
Mají děsné stresy
Že v květnu po úplňku
Navléknou maturitní dresy
Učiva neustále přibývá
A kdekomu to mozek vymývá
Září, říjen, listopad, prosinec
Po novém roce nastává blázinec
Většina se až od svaťáku učí
A Svoje mozky dobrovolně mučí
O tom jakou otázku si vylosují
Neustále o přestávkách diskutují
Až přijde den D
Den maturitní
Který vůbec není všední
Všichni do řady si stoupnou
A svou budoucnost do svých rukou chytnou
Ale ne každému to vyjde
Komentáře (2)
Komentujících (2)