Anotace: Buďte rozumní a nevěřte ledasčemu, mnoho nevinných pak trpí nejen psychicky...
Pravdivé... nejhloupější člověk je ten co věří pomluvám.... moc pěkný... jsem rád že dnes se ještě někdo dokáže někoho zastat!
23.07.2007 00:29:00 | Dagon.Lestat - My winter storm
Jednoduše napsaný, ale vyjádřila jsi tím, co jsi chtěla a to je důležité:)
16.06.2007 15:05:00 | Katka de Krho