Nesmrtelný potomek
Anotace: 6.5 2004 - 21.9.2004 tak rozdílné má rodiče..
Sbírka:
Od A do Z
Nostalgická vzpomínka..
ne, já nejsem chudinka.
Nejsem oběť jediná,
co neustále vzpomíná.
Nejsem oběť nostalgie,
jsem obětí svého chtíče.
Dávám mu prostor- nechť si žije!
syn prostoty a otce kýče.
Prostředky, jak ho utišit?
Dát mu, co chce- třeba vynucením.
Nabídnout šanci znovu chtít
a nezybývat se jen sněním.
Oživit si slzami,
to co je dávno za námi.
Oživit to, co je dávno pryč,
tak tohle je ten hnusný kýč!
A jaká, že je prostota?
Ta s krví mi klokotá,
když srdce stále pro jednoho
buší nesmrtelnou touhou.
Matka prostota a otec kýč
obklopují dítě- chtíč.
Nejde ho zabít, nejde umlčet.
Nejde zatratit posledních pár let.
Komentáře (0)