Pánové tvorstva
Anotace: ...z edice Muži a jiná nedopatření
Muži jsou muži
pánové tvorstva
páchají zločiny
podvody, zvěrstva.
Muži jsou muži
co na to říct?
(zatínám zuby)
snad radši nic...
Přečteno 358x
Tipy 2
Poslední tipující: Jiparo
Komentáře (4)
Komentujících (4)