Uvolnění
Až Slunce svoje světlo zhasne,
až potemní obloha,
až zářit budou hvězdy jasné
ten dar pro Měsíc od Boha.
Až ztichnou decibely hluku
nocí oknem kouknu ven
až z nárazu chladného vzduchu
budu celý omámen.
Pak posadím se pohodlně
spokojený s tím, čím jsem
a myšlenky neúplně
nechám toulat vesmírem.
Komentáře (3)
Komentujících (3)