Anotace: Jak to vypadá když člověk sedí v parku na lavičce v klídku ve stínu a tohle ho napadne...
Začátek je, bych řekla, obyčejný, ale je tu i několik velmi pěkných veršů jako třeba "rostou domy". Ale připadá mi to neukončené.
16.06.2007 21:29:00 | Elvien