Smutná dívka
Proč smutná musím být,
proč štěstí mi nepřeje,proč samotou mám dál jít?
Chci se sebrat a být šťastná,jako každá dívka,
všechno prý dělám špatně,všude samá výtka.
Copak nemám právo na štěstí?
Proč štěstí mi nepřeje,proč přeje mi neštěstí?
*Poslední dobou to tak cítím* :-(
Komentáře (2)
Komentujících (2)