Hodná dámo
Anotace: a chlapče se zmrzlinou
Hodná dámo
vyprodáno
řekla jste tehdy...
Světlý pane,
nezadaně
hodil jste tehdy po mně očkem
krásný chlapče
se zmrzlinou
dlouho ses díval na konec ulice
kde černooká dívka
/stála a plakala./
Bystří sloni
řekli jste mi tehdy
že všechno dobře dopadne, budu-li se držet snů
a já se jich nedržela...
Zlé laně
vy, neoddaně
daly jste mi ochutnat něhy.
Mlžný králi
/vlhký polibek mračen/
mi teď chybí...
Komentáře (1)
Komentujících (1)