.......:::::::jepeptiška:::::::..............................
Anotace: tohle pochopí jeden člověk na světe a jestli jo tak .....bude svět krásnější odpověz
Ty má milá jeptiško,
Co chceš ty můj opare
šáhnout ti jen na bříško
cítím lásku, v tobě kvete:)
tys jen přihlížela,
já sem se zamiloval
roztrhlas mne požvýkala a vyflustla
i bůh mně politoval
vezmu do ruky tvou
nevíš,však víš
nebudu otálet před smrtí
víš,nic nevíš
v tvých očích jsem se navždy utopil
odežeň kledbu a za ruku mně už vem
vždyť už sem se poklonil
všechno jsem zkonil:(
Komentáře (0)