Omyly
Anotace: Umělecký záměr tady zřejmě neexistuje... nuda nedělního odpoledne a laborování se slovíčky.
Sto omylů
mi virtuózně hraje
na nervy.
A já v sobě zkouším
najít skryté
rezervy,
které jsem si uschovala
až na dno
duševní konzervy.
Až otevřu víčko,
připravte se
prosím na nejhorší.
Možná že z duševní
konzervy vyvalí se
hroši,
co obvykle celý den
jenom v Nilu
prolenoší.
Omyly byly
budou
a jsou.
A roky vždycky šly,
půjdou
a jdou.
A každý z nás
má nějakou
divnou stránku
svou.
Komentáře (5)
Komentujících (5)