Barva inkoustu
Vždy se dotknu
stříbrné kliky
a prošlápnu
vůni očištění.
Přepočítám tu
popraskané struny,
to se smí pod
inkoustovou oblohou.
Odkud každému
vedou jeho schody,
po kterých ostatní
ani padat nemohou.
Lekla jsem se
...
protáhla se kočka
...
stálá propustnost světů
...
v tom svém se živého bojím.
Přečteno 326x
Tipy 2
Poslední tipující: brooklyn
Komentáře (2)
Komentujících (2)