Hlava mě bolí
a on v dálce stojí
Na hlavě kápi v níž
slunce se ztrácí.
Temnotou oplývá
Oči svě neskrývá.
On lásce se vyhýbá
Přináší smutek pláč
přitom neví proč a nač.
Sedí kdesi v koutě
vidí jak na kusy rvou tě.
Hledí ti do tváře
jak sluneční záře.
Má pro každého přichystanou nit
aby každý našel klid...