Špatná Zpráva
Anotace: Ať se ozve, kdo takto neprožívá špatné zprávy (nemyslím prkotiny).
Jedno, dvě slova jako zlom náhlý,
hřejivá jistota a najednou je člověk nahý,
opakování chyb pořád těch samých,
pak sprška slov vyčítavých, vlahých.
To jsou trápení srdcí starých i mladých.
Jistota zemí otřese a rázem zmizí,
srdce milované je rázem jako cizí.
Zleva, zprava, zavřená brána,
rozum velí dočkat rána,
ale srdce plné nešťastných vizí
kde má pána?
Komentáře (1)
Komentujících (1)