MANŽELSTVÍ
Stále ještě máme žízeň
stále ještě pijeme
občas je to teplé
s chutí osvěžující
občas máme těžkou hlavu
ale stále je to dobré
pijeme - i když tušíme
že tam vzadu na jazyku
nám zůstane nakonec
příchuť hořkosti
Komentáře (1)
Komentujících (1)