Čekanka
Blankytné nebe zrdcadlí se
v hladině čisté studánky
právě tak průzračně jsou modré
i kvítky skromné čekanky
tou modrou barvou zrovna svítí
za plotem, přímo u silnice
nevadí - i to skromné kvítí
ráda si přidám do kytice
Komentáře (5)
Komentujících (5)