Snad měl bych jít..
Snad měl už bych jít,
nic zde není,
a tak hledám cestu,
lehkou nad zemí,
Lehčí nežli vzduch,
příjemnější než pohlazení,
kratkou jako vzruch,
půvabnou jak první políbení..
Snad ji někdy najdu,
tam nad oblaky,
v horách úžasu,
s andělskými přízraky..
snad..
Komentáře (7)
Komentujících (7)