Anotace: Když sedíme za volantem, nadáváme na chodce. Když jsme chodci mi, nadáváme na řidiče. Ale tohle není úplně o tom.
(úryvek z mého "Zpěvu tiráka")
...
dvanáct melodií kol,
sám třináctý jsem apoštol,
to číslo mnohdy zradu značí
tak šňůra vlajek visí tam
jak prádlo na pavlači
a růženec psal jízdě protokol
když s nenávistí se potýkám
....
Jiří senior
20.06.2007 19:19:00 | j.c.