Zavři oči..
.
Nejvíc ti rozumím
když mlčíš...
Tak zavři oči
a já pofoukám tvé usínání
Zavři oči,
ať nevidíš mé slzy,
..co se derou soumrakem,
..co utopí polštáře
v hlaholení zvonu..
.
.
Na ozvěnu jeho hlasu
namotám pramínek tvých vlasů
.
.
Nejvíc ti rozumím
když mlčíš...
Tak zavři oči
a hlavně už zavři pusu
ať si můžu v klidu
dát srdce na noc
do skleničky
od sifonu..
.
Komentáře (5)
Komentujících (5)