Anotace: ... snad ani není báseň, na nic víc jsem bohužel dnes neměl klid :-(
Téměř vždy,když je člověk na něco připraven,stane se něco,s čím nepočítá,na co připraven není.Přeji hodně štěstí!:-)
21.06.2007 22:41:00 | Chancer
ale houby. je to basen. dnes uz se to preci nemusi rymovat B)
18.06.2007 02:30:00 | Paralelní možnosti
Vapiti-Pokazde kdyz se mi neco nezdarilo... pak prisel velky tresk a tam by ohynek docela maly... podivej se zda-li ho take nenajdes nekde plapola.
18.06.2007 02:07:00 | carodejka