Svlečený
z lidské kůže
která mě chrání
před lidmi
utíkám se k tobě
s odhodláním
přijat tvou ránu
z milosti ....
*- ... ten který všechno vidí .... Iša syn Tea ...
19.06.2007 16:42:00 | HarryHH
... třeba je to dobrý, občas se vysvlíknout z kůže --- třeba to, co je pod ní, je větší a silnější !
18.06.2007 19:33:00 | Alci
... z vrcholu ... kráčíme sami ... s pachutí vítězství ... v ústech ...
18.06.2007 17:58:00 | JardaCH