to je moc fajn :-) chytá mě u toho nostalgie, vystihuje to všechno...tak před rokem touhle dobou jsem seděla na lavičce s jednim člověkem, přebírali jsme provázek a nenápadně pozorovali jeden druhýho :-)
18.06.2007 23:01:00 | Elča
to je takové úplně jiné - a moc hezké!
jen nechápu, jak může projet maso vidličkou - spíš vidlička masem, ne? (ale možná to tak právě má být;))
ach jo...kde jsou ty první lásky...užívej si to, nebude to tak věčně! :)
18.06.2007 14:50:00 | Paralelní možnosti
Jééé to mi připomnělo před mnoha a mnoha léty mou první lásečku! Hezký!!!
18.06.2007 13:46:00 | Dalimila