Anotace: Každý pořád na něco čekáme... tohle podle mě není tak zcela báseň jako písnička, ale nevím, prostě jsem dokončila co jsem začala před rokem.
Myslím, že jako básnička i jako písnička (zkoušela si si to zazpívat??) to nemá moc velké kvality - rýmy nevalné, rytmus téměř žádný, o nějakých metaforách či jiných ozdobách poezie ani vidu ani slechu... Próza by to byla spíše průměrná, báseň těžce pod.
25.06.2007 15:12:00 | synthetic darkness
Vážně jsem ti tak chyběl?
Ta báseň něco napověděla,
místo toho další facka přiletěla
trefně, ale raděj bych ji neviděl.
20.06.2007 06:38:00 | jehlaspichlas
...to já bych malinko z chvály ubral ...ale když je to rok starý tak tě to omlouvá ...víč co tím myslím :) ...
...hele ta předchozí ...tu jsem si četl několiX ...
19.06.2007 16:56:00 | WhiteSkull
Moc, moc, moc se mi líbí...čekání ze života...naprosto přesně vystižený...
18.06.2007 22:23:00 | Lota