Ach jo
Anotace: k tomu fakt není co dodat, snad jen :-))
Nejvíce ze všech
terorizuji sama sebe
Dobré nebe
co bych za to dala
kdybych byla hodnější
kdybych život vezdejší
brala trochu hákem
Z otevřených nepřátel
největší jsem sama
Je to drama
když mé Já
hledá posilu
na seznamu mobilu
Přečteno 367x
Tipy 4
Poslední tipující: J's .., WAYWARD
Komentáře (1)
Komentujících (1)