Anotace: Určitě je všichni znáte, ale kdo je má rád? Já ne. Tohle téma jsem dostala od Sioraka, jako zadání na oplátku. A jak to dopadlo si už přečtěte. Sio, na oplátku, je Tvoje...:))
Pokud je to sranda,tak to bych nechala -ať běží až do konce.
Ale v jiném případě,kdyby měla fáma škodit,je potřeba mozek žhavit a tu fámu opravit.
Básnička je podařená,vtipná.
20.06.2007 11:57:00 | s.e.n
Navire ty jsi ale číslo. Já o vážným a ty na vtipnou notečku...:)
I tys mě Loto dostala. Chechtám se tu, jak blázen.
18.06.2007 23:00:00 | Verule
...nojo, tak co teď s tím uděláme?...když začneme sami u sebe,tak to bude stejně houby platný...taková fáma má sílu v rozběhu... :-(((
18.06.2007 22:18:00 | Lota
Teeeda povím Ti, velmi poučné...příběh o chudáčkovi panáčkovi co ten rok může zapomenout na vlastní slivovici mi sice poněkud zastínil problém fám-mimochodem,jak dopadl? neoslepnul příštím rokem? nestal se snad abstinentem? nemusel spávat dlouho na zemi?? ;o)- ale samozřejmě né zcela. Fáma žije vždy vlastním životem,někdy i poměrně pestrým :o)
18.06.2007 17:04:00 | Navire