Jedno letní odpoledne
Ve vysoké trávě ležet
nebem mraky nechat běžet
sledovat, jak mění tvar
vím, je to jen shluk par
však zasním se a vzápětí
přes slunce Pegas přeletí
hned vedle pak hovoří
dvě tváře, co se pitvoří
až rozplynou se docela
já se slamákem do čela
zamhouřím oči, odplouvám
jak ty mraky - bůhvíkam
...
do krajiny snů
Komentáře (7)
Komentujících (7)